Dostawa w w ciągu godziny!+48 (345) 603-271

Chrupkie pieczywo typu maca

Artykuł: sku10773
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
Marka: Baking Anna
Kraj produkcji: Polska
Kaloryczność (w 100g): 105 kcal
Waga: 1000 g
87 zł
Przegląd

Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234