Nektarynka
Artykuł: sku9561
Czerwona nektarynka. Soczysty owoc z ciepłego południa. Dostarcza witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość owoców.
Kraj produkcji: Turcja
Waga: 1000 g
Przegląd
Soczysty owoc z ciepłego południa Chile. Dostarcza witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość owoców.
Możesz również dodać:
Zestaw owocowy
Soczysty zółty banan z ciepłego południa Afryki. Dostarcza witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak
Truskawka
Co roku w Korycinie obchodzone jest Święto Truskawki, gdzie prezentowane są najlepsze gatunki owoców. Niepowtarzalny smak i źródło witamin. Transportowane w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak. Niepowtarzalne i unikalne. .
Wiśnia
Cierpkie i pełne soku wiśnie z prosto z Polski. Źródło witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Transport w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak.
Jabłko
Prosto z podlaskich sadów - soczyste jabłko polskie. Jedyny taki smak i źródło witamin oraz wartości odżywczych niezbędnych każdemu. Transportowane w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak. Niepowtarzalne i unikalne na skalę światową.
Banan
Soczysty zółty banan z ciepłego południa Afryki. Dostarcza witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak
Gruszka konferencja
Prosto z polskich sadów - gruszka konferencja. Klasyka smaku, źródło witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Transport w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak. Zawsze świeże i nieprzetworzone.
Malina
Polskie maliny są źródłem najsłodszej witaminy. Źródło witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Transport w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak. Zawsze świeże i nieprzetworzone.
Zielona limonka
Niezastąpione do drinków i do sałatek. Pełne witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość, smak i aromat
Możesz również dodać:
Ciastko świderek syntetyczne z cukrem pudrem
Ciastko świderek obsypane cukrem pudrem. Wyprodukowane w całości bez użycia naturalnych składników - produkt zsyntetyzowany w laboratorium znanej firmy zajmującej się produkcją żywności GMO. W pełni bezpieczny, ale przede wszystkim w dobrej cenie.
Chleb zwykły
Najzwyczajniejsze, powszednie pieczywo. Nic specjalnego. Wypiekany z dostępnych pod ręką składników, przez piekarzy o najniższym stopniu wtajemniczenia w kunszcie piekarskim. Pieczywo z częściowo naturalnych składników. Średnio miękkie
Malina
Polskie maliny są źródłem najsłodszej witaminy. Źródło witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Transport w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak. Zawsze świeże i nieprzetworzone.
Makaron ciemny o niskiej zawartości węglowodanów
Makaron czarny, bezglutenowy z polskich zbóż o niskiej zawartości węglowodanów. Specjalnie dla tych, którzy są zainteresowani utrzymaniem smukłej figury. Makaron farbowany o wyjątkowo ciemnym kolorze wygląda niesamowicie na eleganckim talerzu
Banan
Soczysty zółty banan z ciepłego południa Afryki. Dostarcza witamin i wartości odżywczych potrzebnych o każdej porze roku. Importowany w specjalnych warunkach, pozwalających zachować świeżość i smak
Chleb razowy o wysokiej zawartości błonnika
Pieczywo razowe z zaprzyjaźnionych piekarni jest dostarczane na nasze półki kilka razy dziennie. Mąka i ziarno są kupowane tylko od polskich dostawców. Chrupiące i pożywne pieczywo z naturalnych składników dla Ciebie i Twojej rodziny.
Makaron typu spagetti
Makaron typu spagetti. Formowany w specjalnym długim procesie tłoczenia, aby zapewnić maksymalną długość przy minimalnej szerokości.
Chrupkie pieczywo typu maca
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.